Magyar Gifts

ÁSZF


Általános feltételek:

Az adásvételi szerződés a www.ajandekcsomagkuldes.hu weboldalon felkínált árut megrendelő vevő és az internetes áruház üzemeltetője
Ajándékcsomagküldés Kft.
2120 Dunakeszi, Fő út 39.
adószám: 27083675-1-13
cégjegyzékszám: 13-09-202055
mint eladó között jön létre az internetes áruház által forgalmazott termékek online adásvételére.

A szerződési nyilatkozatot Ön a megrendelés online elküldésével teszi meg. A visszaigazolás megtörténtével jön létre közöttünk a szerződés és a megrendelés teljesítésével, több hónapra történő megrendelés esetén a visszaigazolásban megjelölt utolsó teljesítés időpontjában szűnik meg.

A megrendelés elküldésével Ön kijelenti, hogy www.ajandekcsomagkuldes.hu weboldalon közzétett vásárlási feltételeket, tájékoztatókat megismerte, valamint tisztában van a vásárlás technikai lebonyolításával is.

Az adásvételi szerződés távollevők által kötött szerződés, nem minősül írásban megkötött szerződésnek.
A szerződés magyar nyelven, a magyar jog szabályai szerint jön létre, amely alkalmazandó abban az esetben is, ha a vevő belföldi forgalomban vásárló külföldi.
Kérjük, a részletes feltételekkel ismerkedjen meg.

Jogi nyilatkozat:

A www.ajandekcsomagkuldes.hu - a rendelkezésére álló eszközök igénybevételével - biztosítja, hogy szolgáltatása technikai szempontból is biztonságosnak minősüljön, azonban a honlapunkhoz való csatlakozás és oldalainak használata során, vagy a honlap nem megfelelő működése miatt bekövetkező károkért, az internetes hálózat esetleges üzemkimaradásából, a network hibájából, bármely nem várt technikai hibából eredő adatvesztésért, vírusból, vagy más rosszindulatú kódból eredő károkért az ajandekcsomagkuldes.hu nem felelős.

A www.ajandekcsomagkuldes.hu oldalain megjelenő minden név, logó, grafika és bármely egyéb tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A www.ajandekcsomagkuldes.hu üzemeltetőjének előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a tartalom egészét, vagy egyes részeit másolni, bármi módon többszörözni, vagy a honlap bármely elemét felhasználni, beépíteni más honlapba, továbbá a honlapra mutató bármilyen linket létrehozni.