Magyar Gifts

Vásárlási feltételek


Megrendelés menete:
Válassza ki a termékeket és helyezze őket a kosarába. Válasszon kiszállítási időpontot, fizetési módot és adja meg szállítási és számlázási címet, írja be milyen üzenetet kíván küldeni az ajándékkal. Végül ellenőrizze a megadott adatokat és kattintson a "Elküld" gombra.
A megrendelés leadása után e-mailben (munkaidőben) fogjuk értesíteni a rendelés megérkezéséről, amellyel egyben visszaigazoljuk a megrendelés elfogadását, a rendelés nyilvántartási számának, a megrendelt árunak és a megrendelés valamennyi adatának feltüntetésével.

Átmeneti készlethiány esetén, a terméket azonos minőségű és értékű termékkel helyettesítjük.

A kínált áru és/vagy szolgáltatás igénybevételére vonatkozó korlátozások
Alkoholtartalmú termékeinket csak 18 év feletti megrendelő illetve címzett személy esetén tudjuk értékesíteni.

Megrendelés fizetési feltétele:

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a www.ajandekcsomagkuldes.hu honlapon a kártyás fizetés során HUF-ban történik a tranzakció, függetlenül attól, hogy a kártyabirtokos kártyája nem HUF devizanemű.
Az Ön bankszámla kivonatán megjelenő, számlavezetési devizában beterhelt tételben látható összeg - a kártyatársasági, illetve a kibocsátó banki konverziók miatt - minimálisan eltérhet az árfolyamváltozás következtében.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.
A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Webáruházunkban!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.
Mire figyeljen a vásárláskor?

  • Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
  • Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
  • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

  • Ön a Webáruház oldalán választja ki az terméket melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
  • Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
  • A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
  • A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően - ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti -, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

PayPal-es fizetés

A PayPal rendszerén keresztül saját számlájáról, valamint Visa, MasterCard, vagy Amex bankkártyával. A PayPal-al történő fizetésnek külön költsége van, ami a fizetendő végösszeg 5%-a.

Banki előreutalás

Kérjük, hogy a megrendelés végösszegét a következő bankszámlaszámra sziveskedjék utalni:

Bormánia Kereskedelmi Kft.
CIB Bank Zrt.
H-1027 Budapest, Medve utca 4-14.
CIB Swift kód (BIC): CIBHHUHB

A megrendelést akkor tekintjük kifizetettnek, ha annak teljes összege megérkezik legkésőbb 2 munkanappal a megrendelt termékek szállítása előtt bankszámlaszámunkra. Ellenkező esetben nem áll módunkban kiszállítani a megrendelt termékeket.
Az összeg beérkezéséről e-mail értesítést küldünk Önnek.

Készpénz fizetés

Amennyiben készpénzzel kíván fizetni, kérjük, hogy nyitvatartási időben fáradjon be boltunkba legkésőbb 2 munkanappal a kért szállítási időpont előtt.
Bormánia Borszaküzlet
2120 Dunakeszi, Fő út 89. Tel.: +36 27 739 223
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10-19 óráig, szombaton 10-13 óráig.

 A  megrendelés lemondásának módja és feltételei
Megrendelését díjmentesen legkésőbb a kiszállítás időpontját megelőző 2 munkanappal előbb változtathatja meg, mivel ezt követően már átadjuk a futárszolgálatnak a megrendelt csomagot. Természetesen a kiszállítás időpontjáig módosítható a megrendelés, de értelemszerűen a felmerülő szállítási költségek megtérítésével. Ez esetben hívja munkaidőben a +36 27 739 223 -es telefonszámot, vagy írjon: info@ajandekcsomagkuldes.hu e-mail címre. Hivatkozásul kérjük, a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelési számot megadni szíveskedjen.

A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk, elállás
Az Ön megrendeléséért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk. A hibás vagy sérült árut 5 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk saját költségünkre. Ha Ön a hibás szállítás vagy az áru szállításkori sérülése miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét visszafizetjük.
Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit szívesen várjuk az alábbi email címen: info@ajandekcsomagkuldes.hu vagy a +36 27 739 223 telefonszámon, amelyre legkésőbb 30 napon belül érdemi választ adunk.

Felügyeleti szerv: Dunakeszi Jegyző Hivatala

A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 14 munkanapon belül 17/1999. (II.5.) Korm. rendeletben foglaltak szerint indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé, vagy ha az romlandó. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket a megrendelő viseli.


Működésünkre az alábbi főbb jogszabályok az irányadók:

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs tartalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
17/1999. (II.5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről
1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről
1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről


Jogorvoslati szervek:

NFH Közép-magyarországi Regionális Felügyelősége
Nemzeti Hírközlési Hatóság
Pesti Központi Kerületi Bíróság