Magyar Gifts

Magunkról


Ajándékcsomag küldés Magunkról, Magyar Gifts, Bormánia, Aranyvölgyi, Ajándékküldés Magyarországra, Ajándék csomag gyors házhozszállítása
Családi vállalkozásunk a Bormánia, borszaküzletként indult és lett sikeres. Hitünk szerint azért, mert magas szakmai szinvonalon, szakszerű, egyedi szolgáltatást nyújtunk visszatérő vásárlóinknak.
Tulajdonosként Kiss Zsolt sommelier, okleveles borbíráló és Kissné Aranyvölgyi Judit virágkötő felügyeli a magas színvonalú szolgáltatást.
2012-ben Szabó Monika csatlakozott hozzánk, aki 12 évig irányította a Magyar Gifts ajándékküldő online céget, így az ő szakmai tapasztalata segítségével tovább fejlesztettük ezt a szolgáltatásunkat. A vevőkkel való kapcsolattartás felelőse Kiss Renáta, aki angol, német és magyar nyelven áll kedves vásárlóink szolgálatára. Üzletünk választékát a kezdetektől színesítették magas minőségű delikát termékek, de az évek során saját készítésű, illetve saját részre készíttetett fantasztikus termékekkel egészült ki.
Lekvárok, szörpök, teák, szószok, savanyúságok, kekszek, csokoládé is található az Aranyvölgyi névvel fémjelzett termékcsaládban, amely termékek közös jellemzője a természetesség, a magas minőségű alapanyag, a tartósítószer-, szinezék- és aromamentesség.
A gondolat, hogy külön ajándékcsomag küldéssel foglalkozó web oldalunk is legyen, a megnövekedett igények, a sok éves kiskereskedelmi tapasztalat és a saját márka forgalmazásából adódó egyedi lehetőségekből következett.
A tevékenységünk tehát kibővült: kiváló minőségű, egyedi gourmet termékek, ajándékkosarak, ajándékcsomagok online megrendelésének és gyors házhoz szállításának lehetőségével.